Degelijke werkkledij aan voordelige prijzen, dat is Progress Group in Hoboken

Zoekt u degelijke werkkledij zonder daarvoor heel veel geld te moeten betalen, ga dan naar de showroom of webshop van Progress Group in Hoboken (Antwerpen).

Vakkennis gegroeid vanuit eigen ervaring

Progress Group is ontstaan vanuit onze eigen ervaring in de herstelling en het onderhoud van machines. Ook wij waren (en zijn nog steeds) op zoek naar de beste kledij om onze job te doen.

Zo groeide geleidelijk aan onze fysieke winkel en onze webwinkel. Wij verdelen de werkkledij van meerdere fabrikanten, gevestigd in meerdere Europese landen. Zo hebben we steeds perfect aangepast kledij, van zeer goede kwaliteit, aan betaalbare prijzen.

Gericht op onze klanten

Progress Group in Hoboken (Antwerpen) verdeelt intussen 1.000 artikelen. Vanuit onze achtergrond zijn we vooral gespecialiseerd in alle werkkledij voor industrie en bouw, maar ook logistieke bedrijven, keukens, ziekenhuizen kunnen bij ons vinden wat zij zoeken.

Klanten die de kledij willen personaliseren, kunnen hiervoor bij ons terecht. Afhankelijk van het soort kledingstuk, het soort textiel, brengen wij teksten, logo’s, namen, nummers aan via de meest geschikte techniek (drukken, printen, borduren, ...). Zo wordt uw werkkledij een drager van uw identiteit en boodschap.

Wenst u meer informatie, kom dan naar onze winkel of contacteer ons. Wij helpen u met plezier verder.

Werkkleding

Werkhandschoenen

Werkschoenen

Hoofdbescherming

Oog- en gezichtsbescherming

Hygiëne en netheid

Ademhalingsbescherming

 

Back to Top